Mi lakunk itt, nem kérünk a veszélyes üzemekből!

Egyetért Ön azzal, hogy otthona közelében ne épülhessen veszélyes üzem az Ön megkérdezése nélkül?

Egyikünk sem szeretne egy gyárat a kertje végébe. Vessünk véget annak, hogy veszélyes, zajos, környezetszennyező beruházásokat erőltetnek ránk újra és újra!

Érd, Sóskút, Diósd, Tárnok. Négy település, amelyre az itt lakók feje felett próbáltak meg ráerőltetni ipari beruházásokat. De ez a gyakorlat az vált uralkodóvá az utóbbi időben az egész országban: a gödi és a komáromi akkumulátorgyárak is mind erős helyi tiltakozás ellenére kerültek megépítésre. Iváncsára pedig Európa legnagyobb akkumulátorgyárát tervezik, ami a falu békéjének végét jelenti.

Sóskúton elektrolit gyár és veszélyeshulladék-feldolgozó üzem épül rohamtempóban, ahol 700 tonna robbanásveszélyes és rákkeltő anyagot terveznek kezelni lakóházaktól pár száz méterre.

Itt az idő véget vetni annak, hogy a kihagynak minket a lakókörnyezetünket érintő legfontosabb döntésekből! Érden már megcsináltuk: az Elvira-major biztonságban van. Most Sóskúton, Tárnokon a sor!

Írja alá a petíciót, ha egyetért azzal, hogy otthona közelében ne épülhessen veszélyes üzem vagy szennyező ipari létesítmény az Ön megkérdezése nélkül!