Médiaszereplések az év elején

Ismét összegyűjtöttem az utóbbi hetek médiaszerepléseit, időrendi sorrendben mutatnám őket. Nem meglepő módon, a legtöbb esetben az akkumulátorgyárak erőltetett betelepítése, a botrányos akkumulátoripari beruházások voltak a téma.

Január 25-én a Mai Téma vendége voltam. Simon Gergely, a Greenpeace vegyianyag szakértője, valamint Harangozó Gábor, az MSZP elnökségi tagja társaságában beszélgettünk a debreceni akkumulátorgyár körüli felháborodásról és a lakossági tiltakozásról. Egy ízelítő lentebb tekinthető meg, a műsor teljes felvétele pedig itt látható.

Január 30-án az ATV Csatt című műsorának voltam a vendége, ahol Soproni Tamással, a VI. kerület momentumos polgármesterével, Lukács László Györggyel, a Jobbik országgyűlési képviselőjével és Merkwart Krisztiánnal, a Második Reformkor Alapítvány tagjával vitáztunk arról, hogy kellenek-e pártok az önkormányzatokba? A műsor első része itt látható, a második feléért pedig kattintsanak ide.

Február 1-én az M1, illetve a Kossuth Rádió kérdezett szintén a debreceni közmeghallgatásról, a közszolgálati(?) adón a beszélgetés itt nézhető vissza.

Szintén február elsején számolt be az RTL Klub Híradója a botrányos gödi közmeghallgatásról, az adás részlete itt érhető el. A gödi közmeghallgatáson feltett kérdéseim, a gyártó képviselőjének és a megyei közgyűlés elnökének válaszai, illetve a gödiek reakciói itt nézhetőek vissza.

Oszd meg, ha tetszett: